Servering

Serveringen på Skärva har nu börjat en ny säsong, med nya kockar, nya rätter, nya tider! Vi har till att börja med öppet under maj-juni på lördagar, lunch 11.30-14, fika 12-16. (Dock stängt på midsommardagen.) Vi gör allt veganskt och ekologiskt, och det mesta glutenfritt. När menyn står klar skriver vi det på facebook och hemsida.

Lördag 30 juni

Mapotofu – en tofu-rätt med ursprung i Kina serveras idag i vegansk version, och med sallad. Förboka gärna sms 070-9163758 eller info@skarvagard.se.
Fika serveras 12-16 och ekobutiken har öppet 10-16.
Välkomna!
Lunch 11.30-14, enbart fika/kaffe-te o kaka 12-16. Om ni är många som kommer är det bra att förvarna via tel/sms 070-9163758annars är det bara att komma. Gäller både lunch o fika. VÄLKOMMEN!

Lördag 16 juni Hiro bjuder idag på en tallrik Soba (nyttig bovetespagetti) med grönsaker, och bananglass till efterrätt.
80 kr (inkl. te/kaffe)

Lördag 9 juni Ekovegansk Moussaka med nässor + friterad aubergin med japansk sås + hummus/bönröra + sallad + bröd o pålägg. Info o anmälan

Efter lyckad öppning 12 maj med japansk mat – misosoppa, onigiri, tsukemono, – följt av den traditionella Koreanska rätten Bibimbap – i vegansk version den 19:e, fortsatte vi Asiatiska temat lördag 26:e maj med Asiatiskt inspirerad ekovegansk buffé! Till lunchen lördag 2 juni utforskade vi hur man kan servera mat med regnbågens färger – inspirerade av den pågående Pride-veckan i Karlskrona och den regnbågsfärgade flaggan. Även fika-serveringen lät sig inspireras av regnbågstemat.

Rainbow heart of fruits and vegetables

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.