Servering

Serveringen på Skärva har nu börjat en ny säsong, med nya kockar, nya rätter, nya tider! Vi har till att börja med öppet under maj-juni på lördagar, lunch 11.30-14, fika 12-16. (Dock stängt på midsommardagen.) Vi gör allt veganskt och ekologiskt, och det mesta glutenfritt. När menyn står klar skriver vi det på facebook och hemsida.

Lördag 16 juni Hiro bjuder idag på en tallrik Soba (nyttig bovetespagetti) med grönsaker, och bananglass till efterrätt.
80 kr (inkl. te/kaffe)
Lunch 11.30-14, enbart fika/kaffe-te o kaka 12-16. Om ni är många som kommer är det bra att förvarna via tel/sms 070-9163758, annars är det bara att komma. Gäller både lunch o fika. VÄLKOMMEN!

Lördag 9 juni Ekovegansk Moussaka med nässor + friterad aubergin med japansk sås + hummus/bönröra + sallad + bröd o pålägg. Info o anmälan

Efter lyckad öppning 12 maj med japansk mat – misosoppa, onigiri, tsukemono, – följt av den traditionella Koreanska rätten Bibimbap – i vegansk version den 19:e, fortsatte vi Asiatiska temat lördag 26:e maj med Asiatiskt inspirerad ekovegansk buffé! Till lunchen lördag 2 juni utforskade vi hur man kan servera mat med regnbågens färger – inspirerade av den pågående Pride-veckan i Karlskrona och den regnbågsfärgade flaggan. Även fika-serveringen lät sig inspireras av regnbågstemat.

Rainbow heart of fruits and vegetables

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.