- This event has passed.
Att laga mat på ogräs & vilda växter
9 May, 2019 14:00 - 20:00
Att laga mat på ogräs & vilda växter - for those who really want to eat natural food.,,sv,If you really want to learn what you can eat in our wild nature, then this is it,,sv,the course for you! Here we do not stop at the bowl and nettle, but here you come out on an odyssey of edible wild plants, around 25 usually it will be, plus some you will learn that you should absolutely avoid, oh so important!,,sv,The course starts with a simpler but moderate meal, then we go on plant excursion and learn about the plants and pick it that we will have for the evening's buffet.,,sv
Vill du verkligen lära dig vad du kan äta i vår vilda natur, då är det här kursen för dig! Här stannar vi inte vid kirskål och nässla, utan här kommer du med ut på en odyssé av ätliga vilda växter, runt 25 st brukar det bli, plus några som du får lära dig att du absolut ska undvika, ack så viktigt!
Kursen inleds med en enklare, men matig måltid, därefter går vi växtexkursion och lär om växterna samt plockar det som vi ska ha till kvällens buffé.
You will collect pies, lasagna, soups, smoothies, salads, pesto, green chips, etc., in groups, it will be food that you have never eaten before. But it will be good, really good!,,sv,Course cost: SEK 850 per person.,,no,Course leader: Herbal and nutritionist Ann-Louise "Lollo" Fransson,,sv,Registration:,,sv,The course takes place in collaboration with Studieförbundet Vuxenskolan Blekinge,,sv,2019-05-09,,en,To cook on weeds & wild plants - Skärvagård,,sv
Kurskostnad: 850 kr per person.
Kursledare: Ört- och näringsmedicinare Ann-Louise ”Lollo” Fransson
Anmälan: info@botanikan.se, 070-236 37 96. Kursen sker i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan Blekinge