- This event has passed.
October 27 14:00
27 October, 2017 14:00 - 20:00
NATURAL & amp; Fun cooking CHEMISTRY - Course of the lactic acid vegetables,,sv,Do you want to be able to seize your vegetables in a natural way while creating more vitamins and a unique super useful bacteria culture?,,sv
Vill du kunna ta till vara dina grönsaker på ett naturligt sätt och samtidigt skapa mera vitaminer och en unik supernyttig bakteriekultur?
Welcome to an informative and rewarding day.,,sv,Here is real slow food, fun useful and very good !!,,sv
Här görs äkta slowfood, roligt nyttigt och mycket gott!!
Här görs äkta slowfood, roligt nyttigt och mycket gott!!
You get two beautiful old canning jars with milk infused vegetables with you. Total content of about 3 liters. All the vegetables, spices, etc. used are organic.,,sv,Course leader:,,sv,Ann-Louise Fransson,,en,Herbal and nutritional medicine driver now BOTANIKAN,,sv,Fee: 750 SEK. (650kr if you passed earlier),,sv,The price includes the finished product to the value of about 250 SEK.,,sv,Registration and more info:,,sv,470-303 56, 070-236 37 96,,en,October 27,,en,2017-10-27,,en,14:00 - 20:00,,en,COURSE lactic acid vegetables - Shard Farm,,sv
Kursledare:
Ann-Louise Fransson
Ört- och näringsmedicinare Driver företaget BOTANIKAN
Kurskostnad: 750 kr. (650kr om du gått tidigare)
I priset ingår färdig produkt till värde ca 250 kr.
Anmälan och mera info:
0470-303 56, 070-236 37 96 info@botanikan.se www.botanikan.se