Ekobutik

Webbutik

Genom webbutiken har du möjlighet att få dina varor levererade till dig eller reservera tills du senare hämtar dem i den fysiska butiken. Inte hela vårt sortiment ligger ute på webbutiken, fysiska butiken har kommit först. Maila gärna och fråga efter varor du önskar men inte finner på webben!

Klicka här för att gå till vår webbutik

FYSISKA BUTIKEN

Välkommen till en butik som haft eko- och vegotänk sedan den startade 1997. Alla våra varor är ekologiska eller på annat sätt hälso- och miljövänliga.

Ordinarie öppettider :

Onsdag-Fredag 10-18, Lördag 10-16. (Kan eventuellt öppna vid behov annan tid, du kan fråga på sms/tel 070-9163758)

ÖPPET MIDSOMMARVECKAN: som vanlig vecka, utom fredag: 10-14.

Vi förannonserar på facebook och här på hemsidan vid tillfälliga avvikelser i öppettiderna.

Om det är angeläget för dig att handla utanför ordinarie öppettider kan du pröva att höra av dig till 070-916 37 58 (Henrik), så ser vi om vi kan greja det. Det är också möjligt att beställa via webbutiken (se ovan) (mail: skarvaekobutik@gmail.com) och lägga en beställning som vi plockar ihop och du kan hämta när det passar dig och betala med Swish + 10-30:- “servicepeng” beroende hur stor beställningen är.

Telefon (butikens öppettider): 0455-45622;

Telefon övrig tid, om angeläget: 070-9163758

Vårt sortiment

Vårt ganska omfattande sortiment består av bl.a:

  • Vegetariska livsmedel (av alla de slag, inklusive färska grönsaker och frukter, mjölksyrade grönsaker, tofuprodukter, matoljor, torkade bönor, ris, nötter, frön, kryddor o örter av “alla” de slag, “smoothie-pulver”, juicer, godis m.m.)
  • Kosttillskott och naturmedel
  • Mer naturliga kroppsvårds- och hygienprodukter
  • En del böcker

Vi tar hem varor från många olika leverantörer och hittar ni något hos en av våra leverantörer som vi inte har hemma så går det oftast bra att beställa det. Se (ej helt uppdaterade) listan över våra leverantörer.