Ekobutik

Välkommen till en butik som haft eko- och vegotänk sedan den startade 1995. Alla våra varor är ekologiska eller på annat sätt hälso- och miljövänliga.
Ordinarie öppettider: onsdag-fredag 10-18, lördag 10-16

Öppettider i Midsommarveckan: Öppet som vanligt onsdag och torsdag. På fredag öppet 9-14.

Resten av midsommarhelgen har vi stängt, men du är välkommen, om det är angeläget för dig att handla, att höra av dig till 070-9163758 (Henrik) så ser vi om vi kan komma överens om en tid. Det är också möjligt att mejla, till info@skarvagard.se , och lägga en beställning som vi plockar ihop och du kan hämta när det passar dig och betala med Swish.

För att hålla förmedlingen av hälsosamma varor igång i dessa sjukdomstider och minska sjukdomsrisker både för oss själva och våra medmänniskor utökar vi servicen.

  • Du kan boka tid för enskild shopping timmen före och efter ordinarie öppettid.
  • Du kan beställa varorna via mail eller telefon, vi plockar ihop dem (och sms:ar /mailar dig), du betalar via swish (eller faktura för den som ej har swish) och hämtar varorna i ett för-rum till butiken. Vi kan eventuellt också köra hem varorna (i regel senast dagen efter).

Butikens öppettider fortsätter att gälla, också för hämtning av beställda varor. Vi tillämpar fysisk distansering genom att ett begränsat antal kunder släpps in samtidigt och tillgång till handsprit finns.

Mail för att beställa varor: skarvaekobutik@gmail.com

Telefon (butikens öppettider): 0455-45622;

Telefon övrig tid, om angeläget: 070-9163758

Avgifter:

* för ihopplock 30:-

* för fakturering: 20:-

* för hemkörning (Ö Blekinge) ca 50-100:- (beroende på vart)

PS I dessa speciella tider: Rädsla —> stress —> försämrat immunförsvar. Så gå ut i naturen och andas djupt. Tänk med tacksamhet och glädje på din fantastiska kropp med sitt immunförsvar och stöd den med sund mat o dryck, rörelse, vila, och annat välgörande för kropp o själ, som du kommer på. Ta det lugnt och lev väl!

Webbutik

Nu kan du också handla dina varor i vår webbutik. Där har du möjligheten att få dina varor levererade till dig eller få dem reserverade tills du senare hämtar upp dem i vår butik eller inne i Karlskrona på Svea närbutik. Bara en del av vårt sortiment ligger ute på webbutiken, den fysiska butiken har fått komma först. Men maila gärna och fråga efter varor du önskar men inte finner i webbutiken!

Klicka här för att gå till vår webbutik

Vårt sortiment

Vårt ganska omfattande sortiment består av bl.a:

  • Vegetariska livsmedel (av alla de slag, inklusive färska grönsaker och frukter, mjölksyrade grönsaker, tofuprodukter, matoljor, torkade bönor, ris, nötter, frön, kryddor o örter av “alla” de slag, “smoothie-pulver”, juicer, godis m.m.)
  • Kosttillskott och naturmedel
  • Mer naturliga kroppsvårds- och hygienprodukter
  • En del böcker

Vi tar hem varor från många olika leverantörer och hittar ni något hos en av våra leverantörer som vi inte har hemma så går det oftast bra att beställa det. Se (ej helt uppdaterade) listan över våra leverantörer.