Servering och kök

Skärva Cafés öppettider i helgen är anpassade efter föreläsningarna med Karin Jansson, se kalender. Allt är växtbaserat och det mesta är glutenfritt och ekologiskt.

Lördag 14 maj dels 12-15.30 och dels kl 18-20 då du kan äta indisk linssoppa och/eller fika.

Söndag 12.30-14 lunchbuffé med en matig gryta, sallader, bröd 12.30 – 16 fika

Vi räknar med att komma igång mer regelbundet med vår ekoveganska lunchservering och café längre fram då vi närmar oss sommaren – inget startdatum är ännu bestämt. Vi kommer uppdatera info om detta här och på Facebook.

Vi behöver vara fler som jobbar tillsammans med detta. Här finns en möjlighet att skapa och lära varandra inom växtbaserad matlagning och bakning. Du som tycker det skulle vara roligt att göra en insats enstaka timmar / dagar eller mer regelbundet, anmäl ditt intresse till info@skarvagard.se .

Under hela året kan vi erbjuda ekovegansk lunchservering i samband med kurser, konferenser och liknande. 

Det finns också möjlighet att hyra in sig i köket, som är godkänt för vegetarisk livsmedelshantering om du vill tillverka vegetarisk mat till försäljning, hålla vegansk matlagningskurs eller liknande. Vid intresse, hör av dig till info@skarvagard.se