Laddar Evenemang

Kommande Evenemang

Evenemang Search and Views Navigation

Evenemang Views Navigation

april 2021

“Martinus och maten”

april 2 - april 4
Skärvagård, Skärva 3
Karlskrona, Blekinge 371 91 Sverige
+ Google Map

Ulla-Mir Renöfält och Anne Pullar erbjuder praktik varvat med teori kring maten utifrån Martinus andliga vetenskap. Kursen är ännu så länge på planeringsstadiet, och blir av ifall pandemiläget tillåter. Närmare info om detaljer, tider, pris etc kommer längre fram. Vid frågor kan ni mejla info@skarvagard.se.

Mer information »

Kurs: “Livets tal – att läsa naturens bok”

april 23 17:30 - april 25 12:30
Skärvagård, Skärva 3
Karlskrona, Blekinge 371 91 Sverige
+ Google Map

Vi kan konstatera att naturen styrs av logik och där vi ser logik måste det också finnas ett medvetande. Vi kan lära oss att läsa av naturen och tolka tillvaron omkring oss, och därigenom bättre förstå de universella lagar och principer, som styr både naturen, vår tillvaro och våra liv. När vi förstår universums lagar, så kan vi styra våra egna liv och skapa det liv vi önskar oss. Under helgen kommer vi träna på hur vi kan läsa naturens undervisning i de vackra omgivningarna vid Skärva gård. I kursen varvas…

Mer information »

maj 2021

Kurs i Martinus andliga vetenskap

maj 13 - maj 16

Rune Östensson och Anne Külper kommer igen och håller kurs i Martinus andliga vetenskap, troligen också denna gång med qigong-övningar på mornarna. Ämnet för kursen ännu inte bestämt. Mer detaljer om tider, priser, innehåll mm kommer framöver. Planeringen är preliminär och blir av om pandemiläget tillåter. eventuella frågor kontakta info@skarvagard.se.

Mer information »
+ Exportera evenemang