Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Arbetsdagar på Skärvagård

april 7 - april 16

Gratis

Nytt år, nya utmaningar, nya arbetsdagar på Skärvagård!

Säsongen drar nu igång och det finns stora möjligheter att skapa något fint i trädgården. Vill du vara med? Kanske du bor i stan och längtar efter att arbeta med jord och växter. Vi är tacksamma för all hjälp vi kan få.

Planerade arbetsdagar pågår i år under perioderna 7 – 16 april och 17 – 21 maj, där man är välkommen att delta båda perioderna, ena perioden eller enstaka dagar. Om inte dessa dagar passar dig, men du ändå vill vara med, går det säkert bra andra dagar – hör av dig! Du är även varmt välkommen att vara med här längre perioder.

Vi arbetar några timmar varje dag, tillsammans eller enskilt, med olika sysslor. Det kommer huvudsakligen att röra sig om utomhusarbete i trädgård, eventuellt också en del reparations- och underhållsarbeten av byggnader. Och så växtbaserad matlagning för den som är hågad eller som vi turas om med.

Boende erbjuds i enkelrum och tvåbäddsrum med delat badrum och kök. Det går förstås också att delta under dagarna utan att bo på gården.

Vi kräver ingen betalning för boendet eller maten, men tar tacksamt emot ekonomiskt bidrag från dem som vill och har möjlighet.

Det är roligt att skapa och arbeta tillsammans men också att träffas och umgås. Mycket tid kommer finnas till samvaro med gamla och nya vänner, njuta i den vackra naturen och att ”bara vara”…

Anmälan och eventuella frågor till info@skarvagard.se.

Kontakt: Karin H: 070-398 01 38, Henrik W: 070-9163758

Detaljer

Börjar:
april 7
Slutar:
april 16
Pris:
Gratis
Evenemang Kategori: