Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Arbetsfest

maj 11 - maj 21

Arbetsfester på Skärvagård

Vill du delta i en gemenskap och skapa tillsammans i en stressfri miljö på Skärvagård , mitt i ett naturreservat i Blekinge?

Arbetsfesterna pågår under perioderna 14 – 24 april och 11- 21 maj, där man är välkommen att delta båda perioderna, ena perioden eller enstaka dagar.

Vi arbetar några timmar varje dag, tillsammans eller enskilt, med olika sysslor. Det kommer huvudsakligen att röra sig om utomhusarbete i trädgård samt reparations- och underhållsarbeten av byggnader, men även matlagning som vi turas om med.

Mycket tid kommer finnas till att njuta av den vackra naturen och tid för samtal och möjlighet att finna nya vänner. Vi hoppas också kunna erbjuda några föredrag dessa dagar om inspirerande och intressanta ämnen – mer detaljer om detta kommer längre fram.

Vi kräver ingen betalning för boendet eller maten, men tar tacksamt emot ekonomiskt bidrag från dem som vill och har möjlighet.

Boende erbjuds i enkelrum och tvåbäddsrum med delat badrum och kök. Det går förstås också att delta under dagarna utan att bo på gården.

Anmälan och eventuella frågor till info@skarvagard.se.

Kontakt: Karin Holm: 070-398 01 38, Henrik W: 070-9163758

Detaljer

Börjar:
maj 11
Slutar:
maj 21