Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Kurs i Martinus andliga vetenskap

maj 13 - maj 16

Den andliga världen

Vad händer när vi ”dör”, när vi lämnar vår fysiska kropp och går över till den andliga världen?

Vi läser Martinus småbok ”Genom dödens port” och tittar på utvalda filmer på YouTube där människor berättar om sina upplevelser när de varit ”döda” men sedan kommit tillbaka till sin fysiska kropp.

Vi samtalar utifrån läsningen, filmerna och egna tankar för att fördjupa förståelsen av den andliga världen som är vårt eget medvetandes värld där vi faktiskt alltid befinner oss!

För att det inte ska bli så mycket sittande så gör vi också några kortare Qigong-pass så att kropp och själ kommer i rörelse.

Kursledare Anne Külper och Rune Östensson, båda erfarna och uppskattade Martinus-föredragshållare.

Vi börjar på torsdagen med kvällsmat kl 17 och samling kl 19 och avslutar med lunch på söndagen.

Prisförslag per person: Kurs 600 kr

Övernattning 3 nätter Skärvagård: Torpet, Bergsstugan, Caféhuset 900 kr i enkelrum, 750 kr i delat tvåbäddsrum, 600 kr i husvagn (lakan och handduk ingår och här städar man själv sitt rum och gemensamma utrymmen). Denna gång är Skärva herrgård fullbokat, så vi har inte tillgång till rum där.

Mat Enstaka måltider kostar: Frukost 50 kr, lunch 70 kr, kvällsmat 90 kr, fika med kaka/frukt 30 kr Paketpris alla måltider, 3 dagar 600 kr

Möjlighet till viss reducering av kostnaden finns vid behov, ange detta vid anmälan, så kan vi säkert komma överens om något.

Matlagningen turas vi om med och tiden för detta begränsas till 30 min på morgonen, 30 min till lunch och två timmar på eftermiddagen. Samtidigt som kvällsmaten tillagas finns det också möjlighet att delta t ex i trädgårdsarbete på gården eller bara vara ute i naturen och njuta.

Begränsat antal platser. Anmälan och frågor till info@skarvagard.se

Välkommen!

Detaljer

Börjar:
maj 13
Slutar:
maj 16