Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Kurs: “Livets tal – att läsa naturens bok”

oktober 1 17:30 - oktober 3 12:30

Vi kan konstatera att naturen styrs av logik och där vi ser logik måste det också finnas ett medvetande. Vi kan lära oss att läsa av naturen och tolka tillvaron omkring oss, och därigenom bättre förstå de universella lagar och principer, som styr både naturen, vår tillvaro och våra liv. När vi förstår universums lagar, så kan vi styra våra egna liv och skapa det liv vi önskar oss.

Under helgen kommer vi träna på hur vi kan läsa naturens undervisning i de vackra omgivningarna vid Skärva gård. I kursen varvas teori och praktik såväl inomhus som utomhus. Inspiration till kursen kommer från Martinus och Omraam Mïchail Aïvanhov.

Kursen leds av Yngve Asplund, som efter en livskris i ungdomen ägnat sig åt ett livslångt sökande efter livets mening hos de största vises läror, förutom Martinus också teosofi, antroposofi, Omraam Aïvanhov, Torkom Saraydarian, Douglas Baker, Walter Russel med flera.

Boende kommer kunna erbjudas på gården och måltider ingår. Pris kurs + mat o fika ca 1200:-. Pris för övernattning tillkommer.

OBS datum för kursen är nu flyttade tillbaks till 1-3 oktober.

För anmälan och frågor, kontakta oss via info@skarvagard.se eller Henrik 070-916 37 58 eller Karin 070-398 01 38.

Detaljer

Börjar:
oktober 1 17:30
Slutar:
oktober 3 12:30