Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Martinuskurs med Rune Östensson och Anne Külper

maj 26 17:00 - maj 29 12:30

700sek

Jordklotets och mänsklighetens utveckling mot kosmiskt medvetande

Skärvagård 26-29 maj 2022

(Kristi Himmelsfärdshelgen)

Vi läser två artiklar av Martinus – ”Jordmänniskornas skyddsängel nr 1” i Kosmos nr 8/2010 och ”Den nya kulturen” i Kosmos nr 4/2018

Vi samtalar utifrån läsningen för att fördjupa vår förståelse av vad som sker på jorden och i vår andliga utveckling i den tid vi lever i just nu.

För att det inte ska bli så mycket sittande så gör vi också några kortare Qigong-pass så att kropp och själ kommer i rörelse.

Kursledare Anne Külper och Rune Östensson, båda erfarna och uppskattade Martinus-föredragshållare.

Kursavgift 700 kr

Logi

3 nätter Skärvagård: Torpet, Bergsstugan, Caféhuset 900 kr i enkelrum, 750 kr i delat tvåbäddsrum, 600 kr i husvagn (lakan och handduk ingår och här städar man själv sitt rum och gemensamma utrymmen). Eget tält 50 kr per natt.

Paketpris alla måltider, 3 dagar 600 kr

(måltider kostar: Frukost 50 kr, lunch 70 kr, kvällsmat 90 kr, fika med kaka/frukt 30 kr.)

Möjlighet till viss reducering av kostnaden finns vid behov, ange detta vid anmälan, så kan vi säkert komma överens om något.

Matlagningen turas vi om med och tiden för detta begränsas till 30 min på morgonen, 30 min till lunch och två timmar på eftermiddagen. Samtidigt som kvällsmaten tillagas finns det också möjlighet att delta t ex i trädgårdsarbete på gården eller bara vara ute i naturen och njuta.

(Naturligtvis är alla som kommer friska och vi har gott om utrymme så vi kan hålla fysisk distans mellan oss och håller god hygien enligt rekommendationer för att undvika smittspridning.)

(Denna gång är Skärva herrgård fullbokat, så vi har inte tillgång till rum där. Mer lyxigt boende med eget badrum kan ev finnas på Werstorps B&B, som ligger endast några hundra meter bort. https://www.facebook.com/werstorp)

Du som önskar är välkommen att stanna lite längre på Skärvagård före och/eller efter kursen.

Begränsat antal platser. Anmälan och frågor till info@skarvagard.se

Detaljer

Börjar:
maj 26 17:00
Slutar:
maj 29 12:30
Pris:
700sek