Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Introduktionskurs: Soul Body Fusion – Förening av Kropp och Själ

januari 29 10:00 - 17:00

Vi har alla en storslagen själ, men den är inte alltid integrerad med kroppen. Vi lever, men det är som om något fattas, en självklar inre kraft och närvaro som förankrar oss här på jorden och ger oss liv och lust att leva som den vi är. Kanske föds vi med en kropp och själ som vibrerar på samma frekvens. Men genom livet är vi med om olika svåra händelser eller levnadssätt som gör att vi förlorar en del av kontakten med vår själ. Kropp och själ är inte längre i harmoni med varandra. Vi tappar livslust och har svårt att skapa välmående och förverkliga drömmar. Många söker andlig upplysning och har starka upplevelser i sina meditationer, men när de ”återvänder” till kroppen och vardagslivet är allt som det brukar vara.

När vi använder oss av SBF skapar vi möjlighet för kropp och själ att förenas. Metoden försätter kroppen på cellnivå, i harmoni med den högsta nivå av själ eller ljus som kroppen klarar av. Detta skapar en interaktiv process där själen stimulerar cellerna så att de harmonierar med allt högre frekvenser. På så sätt fungerar metoden som en katalysator som öppnar dörrar för ett ständigt förkroppsligande av själen.

SBF är ett effektivt verktyg för att skapa en ny verklighet här och nu. Vi skapar utifrån vår grundläggande medvetenhet. När vår medvetenhet fördjupas, stärks även förmågan att se vår samhörighet med allt annat.

Många jag nu har varit i kontakt med de sista 10 åren berättar om hur SBF blev början på en stor verklighetsförändring i deras liv – en förändring som innebär bättre hälsa och livsglädje, men framför allt en förmåga att öppna dörrar till ett liv utöver den begränsande tredimensionella verkligheten vi har levt i.

Så nu vill jag gärna ge denna metod vidare.

Och eftersom jag vet av egen erfarenhet hur fantastiskt härligt det är att integrera allt genom att dansa, så kommer vi att varva övningarna med lite dans emellan.

Ledare: Berit Hague, certifierad utbildare i Soul Body Fusion® och certifierad lärare i De 5 Rytmerna®

Lokal: Skärva gård utanför Karlskrona
Datum och tider: lördag 29 januari, Introduktionskurs 10 – 17.

På söndagen äger rum Fortsättningskurs 10 – 17.

Investering: 1100 kronor per dag eller 1900 kr för båda dagarna, 550 kr för dig som vill repetera nybörjarkursen.

Info. och anmälan till Kim Hall på 0708-14 84 48 eller till mig på mejl eller telefon: berit.hague@livsdansen.se, 0704-32 66 08 Varmt välkommen!

Om du vill läsa mer om SBF, så gå in på: www.jonettecrowley.com och klicka på Soul Body Fusion.

Detaljer

Datum:
januari 29
Tid:
10:00 - 17:00