Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Vegan Fine Dining 2.0

26 oktober, 2019 16:30 - 18:30

Den växtbaserade avsmakningsmenyn återvänder till Skärva gård. Victor Jivhed, finalist i Plantable Cooking Contest vilket ses som motsvarigheten till SM i växtbaserad matlagning, kommer tillbaka. Med en helt ny meny som tar till vara på spännande smaker och säsongens råvaror kommer ni få en flerrätters smakupplevelse att sent glömma. En middag lika god för klimatet och djuren som för smaklökarna.

Ekonomi: Överskottet efter Skärvas och Victors omkostnader, går 50-50 till två projekt: Gotlands Djurfristad och Skärva gårds “Skörda Regnvatten”-projekt. Vårt prisförslag är 300:- kronor eller mer.

Eventet börjar kl.16.30. Anmälan obligatorisk. Begränsat antal.

Anmälan och frågor till info@skarvagard.se eller SMS 070-9163758.

PS Förra gången, den 7/9, blev det fullt (30 pers) och kölista. Det gav 3.650:- vardera till Gotlands Djurfristad och Skärva gårds “Skörda Regnvatten”-projekt, tack vare att Victor m fl jobbade ideellt.

Detaljer

Datum:
26 oktober, 2019
Tid:
16:30 - 18:30