- Detta evenemang har redan ägt rum.
Workshop: Kreativ vegetarisk och vegansk matlagning på Skärva Gård (1,5 timme)
23 april, 2022 11:00 - 12:30
60sekMatglädje, välmående, kärlek och kreativitet! I den här teoretiska workshopen ska vi ’laga mat’ utan kök. Genom olika övningar och teori upptäcker vi tillsammans basen av vegetarisk och vegansk matlagning. Vi utforskar också hur vi kan spela med olika smakgrupper, näring, texturer och hur vi kan skapa en måltid (eller även buffé) som hänger ihop, är näringsrik, balanserad och smakar gott. Både till vardagslivet och till festliga tillfällen.
Stephanie Verstift upptäckte det växtbaserade köket på Skärva, år 2012. En värld av nya smaker och möjligheter öppnade sig! Sedan har hon jobbat med mat på olika ställen och mest som kock på Mundekulla retreatcenter i Småland. Där skrev hon boken Mundekullas Gröna Kök som fick priser i Gourmand Cookbook Awards 2021 för Bästa vegetariska kokbok i Sverige och bästa hotell-kokbok i världen. Vilken lycka!
Ser fram emot!
Workshop:
Lördag 23:e april, 11.00 – 12.30
Jättevälkommen från 10.45
i Solsalen bakom ekobutiken.
Lördag 23:e april, 11.00 – 12.30
Jättevälkommen från 10.45
i Solsalen bakom ekobutiken.
Boksignering och råd:
12.30 – 13.00
12.30 – 13.00
Kostnader: 60 sek
(fika inkluderad).
(fika inkluderad).
Går till Skärva för fika och lokal, och Stephanie för resa.
Anmäl dig på facebook
https://www.facebook.com/events/1821923417999140/?ref=newsfeed
eller maila till info@skarvagard.se
eller sms 070-9163758
eller sms 070-9163758
*****************
Hitta mer info på www.mundekullacooks.com
eller föjl Stephanie på: instagram.com/stephanie.verstift