Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Vego-matkultur: pumpa

12 oktober, 2019 13:00 - 15:00

Lunch-servering med Una Qvarnström + medhjälpare, som bjuder på vego-matkultur med pumpa, ärt-tempeh m.m. Föranmälan ska göras, till info@skarvagard.se (sista minuten-kontakt 070-9163758) Pris: 150:- (rabatt kan ges)

Pia och Una var här i augusti och lagade en fantastisk smakrik buffé. Pia har fullt upp med sin ärt-tempeh-producerande firma, så det blir Una med medhjälpare som står för dagens servering. Nu blir temat pumpa, passande inför Halloween.. Kan varmt rekommenderas! Pumpasoppa, Bärta-burgare med tillbehör, pumpa-pommes, pumpafrö, pumpapuré, alspånsrökt Bärta med chutney… och så salladsbuffé. Allt är vegan och eko, och de flesta grönsakerna är lokalt odlade. Kaffe/te och pumpa-kaka efter maten. Du behöver inte gå hungrig från bordet..

Pia har utvecklat den fina växtbaserade produktserien “Bärta” som tillverkas i Karlshamn av svenska ekologiska ärter. Läs mer här. En del av dessa produkter finns med i dagens måltid. Una har länge varit aktiv i Blekinges ekomat-värld, bl a genom ekobutiken Mikael, och Grönsaker Direkt i Karlshamn, nu aktiv med Bärta-produkterna.

Detaljer

Datum:
12 oktober, 2019
Tid:
13:00 - 15:00